Nazorg


Een aantal dagen na overlijden, maar voorafgaand aan de uitvaart ontvangt u van ons een nazorgmap met hierin de akte van overlijden en een aantal kopieën. Tevens sluiten wij het boekje 'Zorgen Erna' bij wat informatie bevat over allerlei zaken die geregeld moeten worden na de uitvaart. Dit is een goed leesbaar werkboekje waar verschillende zaken gerubriceerd zijn op naam zodat u de informatie per onderdeel kunt kiezen.

Na de uitvaart is er na een aantal weken nog contact met elkaar. Indien gewenst wordt een afspraak gemaakt om nog een gesprek te hebben met elkaar. Tevens wordt besproken of er eventueel dankbetuigingen worden verstuurd of dat er een advertentie geplaatst wordt in een krant. Ook dit willen wij graag voor u verzorgen. Als er begraven is, wilt u misschien een gedenkteken laten plaatsen. Wij kunnen hier vrijblijvend informatie over geven. Een bedrijf waar wij goede ervaringen mee hebben is Van Dam Natuursteen b.v. in Woerden. Kijkt u gerust eens op de website: www.vandamnatuursteen.nl

Het is ook mogelijk om hier een urn te bestellen. U mag vanzelfsprekend een beroep op ons doen om de as op te halen in het crematorium en deze te laten verstrooien, de as in een urn laten doen of de asbus bij u af te geven. Graag geven wij u hier vrijblijvend informatie over.


Baelde uitvaarten, professioneel en betrokken

parallax background

Betrouwbaar, respectvol, integer, behulpzaam, passie, punctueel, empathisch, kwaliteit, flexibel.